sjuk?

Vilken natt vi har haft! Zonic har gnydde typ halva natten och jag fick inte värdlens bästa sömn heller för den delen..
På morgonpromenaden var de äckelväder så det var ut och in som gällde.
Killarna är ovanligt trötta nuförtiden och mestadelen av dagarna går att sova, dessutom äter det inte så bra..Zonic har även spytt..kanske höstsjuka? Får se hur det tar sig vill ju gärna gå på dp-träffen på söndag.
Även jag känner mig slö, ont i halsen och huvude..detta bådar inte gott. Vill inte bli sjuuuk!

Fick pm för åby utställningen idag för Djingis men inget för Zonic..hoppas det kommer i dagarna, annars måse jag ringa och kämpa mig, känner att jag inte har något ork till det.

Idag har jag och Robin varit och simmat riktigt skönt trött är man i kroppen efteråt =) Ska bli sjukt gött och lägga sig ikväll.
Ne, nu ska jag ta en kopp te och mysa framför tv:n=)

Den senaste månaderna..

Har det hänt väldigt mkt.
Jag blev varslad från jobbet,  flyyttade till Bergen i Norge, och har även hunnit med att flytta hem igen. Kunde ju inte vara från killarna så länge, spec inte när en av rumskamraterna sa att jag inte kunde ta upp hundarna dit.
Djingis har fyllt 1 år, tänka sig att stora lillkillen redan är ett år. tiden har liksom bara flugit iväg känns som dett var någon vecka sedan vi fick hem honom och Djingis har sannerligen lyst upp vår vardag som den solstråle som han är, glad hela tiden=)
Han var så sööt som valp och mönstervalpen=D






Zonic har växt så det knakar men också skadat sig. Han bröt klon på "lilltån" på vänster tass på tre olika ställen och en av dessaa var i pulpan så han har fått vara hos vetrinären och pulpan blivit borttagen.
Det kommer inte växa ut någon ny klo där, men vad gör det när man har världens goaste och finaste vovve=D
Liten kille med stooort bandage




En dag på Hisingen

JAg och killarna åkte bort till Sophia och Cooper på hisingen för lite bus, promenad och matte uppletande=)
Djingis och Zonic tyckte att det var hur kul som helst att träffa Sophia, som ligger killarna varmt om hjärtat men även buscharmören Cooper. Vi fick en trevlig promenad i hyfsat väder runt slättdamm.

Hundarna har koll på vad det är som kommer, det är ju trotsallt små vaktisar..


Zonic tyckte det var konstigt att matte sprangoch gömde sig i skogen men han hittade mig trots allt och vi fick en liten bus stund ensamma i skogen.


Djingis väntar fint på sin tur att leta upp matte.


När vi sedan gick in fortsatte busen, men Djingis fick efter ett litet tag syn på någt ännu mer intressantare..

Och detta var fåglarna som bor i datarummet.

Efter en god kopp kaffe och tjöt åkte vi hem trötta och nöjda med dagen. Tack Sophia och Cooper=)

Spårträff

Vi åkte bort till Partille brukshundsklubb för att träffa Joanna & Ragge & Bianca, Maria & Jade och Jennifer & Leia för att lägga spår. Det var verkligen en underbart fin dag för att lägga spår, det var soligt, varmt och inte alltför blåsigt.
På väg till stället där vi skulle lägga spåret fick hundarna springa lösa och busa, även ragge men i nästa sekund vsar han på egna äventur, Söta rymmar ragge haha.
Väl framme lägger alla varsitt spår av varierande sort. Jag la ett personspår åt första gångs spåraren Zonic och till Djingis drog jag bara klöven längst marken.

Vi satt och tjötade medan spåren la sig, och plötsligt kommer det en jägare med sina hundar, joanna går fram och förklarar att vi lagt spår och han säger att vi inte får det i dessa marker..oops..ajaa inget att göra åt saken.
Vi tar våra spår och jag tycker det är så kul att se hur hundarna jobbar på sina egna sätt.
Djiingis har sin speciella stil med att nästan krypa fram ser ganska skojjigt ut=D
och Zonic är mer framfusig samtidigt som man ser hur mkt mer han spårar, djingis har ju en tendens att lyfta upp nosen och vittra istället..måste jobba på det, här kommer iaf lite bilder.








Zonic tyckte det var intressant vid hans första spår.


Djingis och hans udda stil att spåra

Dp-träff i Kålltorp

Ja åter igen var det dags för en träff i rastgården i Kålltorp med massa Dps.
Jag fick tillochmed med Robin på träffen, får la tacka det underbara vädret som var=D
Djingis tyckte att det var skojj som vanligt att springa runt med vännerna medan man märkte att Zonic tyckte att det var lite halvläskigt, han kunde ju inte vara med o springa med de stora hundarna..
Zonic fattde tyckte om Homer, halvbrorssan och de funkade jättebra tillsammans kan ju bero på att de äe de yngsta i hela flocken.


Mina killar + Cooper I think


Djingis med vänner


Lillebror och storebror


Vad sägs, lika som bär?


Dp-folk, tack för en trevlig dag!


 

RSS 2.0