Inga bilder, men massa text

WOW!! Nyss hemkommen från första agilitylektionen. FAN VAD ROLIGT DET ÄR!!
man har ju testat lite lätt med rusta-hinder, men det är ju ingenting jämfört med de riktiga hindrerna.
JAg kände direkt att agility är någotför mig och Djingis=D
Ska nog upp till brukshundklubben imorgon och träna lite, eftersom man haar lyckan att vara ledig imorgon.
Sedan blir det nog bara passivitetsträning på klubben på onsdag, kanske lite lydnad med, blev sjukt imponerad av alla som var där och tränande med sina hundar så jag fick en kick utav det.
Jag har ju hundar med massa potential men känns som att jag slappa mkt. Men nu blir det anrda bullar!! =D=D

De senste dagarnas bloggtorka, har faktiskt en anledning till denna gång.
Det har varit fullt upp med aktiviteter, detta kan man ju tacka solen för!=D Så gött nu när våren verkligen är här! Blir så glad.
I onsdags var vi ett gäng vid havet, tror det var 6 dp's och en bianca. Skönt vare att bara sitta o njuta av värmen och solen i gott sällskap, Tack tjejer!
Efteråt åkte jag bort till min svågers jobb och tvättade bilen. Kan lugnt säga att det var enna dags för det..MEn det är ju inte konstigt då jag inte tvättat lilla kian sedan jag köpte den i maj...
Körde lite kontaktövningar och frittfölj med killarna och dessutom planerade jag och min storasyster vår resa i sommar, för som det ser ut nu så ska vi åka till finland med min bil och vara borta i kanske 2 veckor.
Kände att man inte direkt kunde åka iväg i 6 veckor som mina föräldrar planreat att göra, men allt verkar ju lösa sig nu iaf=D=D
Från TIFO Marin och maskin åkte jag, syster och svåger hem till gårdsten och käkade gottigott middag som mor och far tillagat.

På torsdagen unnade jag mig att sova länge, och sedan var det bara att göra sig iordning och åka till stan för att möta Emelie och Olof för en fika i solen. Båda vovvarna fick såklart följa med, det är ju ypperlig passivitetsträning att bara sitta och se folk strömma upp och ner för avenynsgator.
Efter fikan strosade vi runt i stan så olof kunde fota lite, och jag väntar fortfarande å bilderna han tog på killarna, meen jag får la vänta Olof är inte den snabbaste direkt, Vara-bo som han är;)
När vi kom hem var killarna trötta men inte tog socialiseringsträningen slut, nej nej huset var fullt med folk som det alltid brukar vara på torsdagar. Men efter en stunds hälsande och gosande la sig killarna tillrätta och somnade som små stockar.

Fredagen vart jag tillbaka till jobbet...Usch! vem vill jobba när det är så underbart väder ute?!?!
Som tur var så hade jag bara en halvdag, så jag tog mitt pick ovh pack och åkte till syster i landvetter för att umgås och planera mer. Kvällen tillbringade jag ensam hemma med djingis och Zonic, måste säga att det var rätt så underbart och bara vara efter så fullspäckat schema.

PÅ lördagen åkte jag och Robin till Kipphomen med Sophia, Anders och Cooper.
Vi hade en underbar dag vid havet, med god picknick och allt=)
På kvällen kände jag att jag behövde komma ut lite för att vara själv utan hundar och Robin så då åkte jag bort till emelie och Olof, för att bara sitta umgås trodde ju jag men icke sa nicke eller ja snarare emelie..
Vi åkte till en fest för att möta en gammal arbetskompis och det var hur trevligt som helst att träffa peter igen efter en så lång tid.
Han berättade att alla som har fått vara kvar på jobbet har fått gå ner i lön, ta ut all komp och sparad semestertide, och dessutom har de ibland obligatoriska lediga veckor utan betalt.. Det är verkligen ingen tevlig tid nu för de som faktiskt har kvar jobbet..
Kom hem runt 2 och då vart det ju bara att springa i säng för att orka med den fullspäckade söndagen.

Söndagen började med en dvärgpinscherträff på Hisingen, tror det var 10 dp's och en Bianca.
En trevligt träff som vanligt och till min förvåning var Zonic väldigt, väldigt social.
Han sprang runt till alla hundar, gjorde lekinviter och var allmän glad.
Han hoppade tilloch med upp i en främmande famn!! chockad matte JA.
EFter träffen begav vi oss mot den sista rallylydnadslektionen.
Lite tråkigt att det är nu över, samtidigt som jag har en massa att träna på.
Vi körde fem hela olika banor och djingis och Zonic var superduper duktig, men den som utmärkte sig extra var Zonic.
Han har utvecklats så otroligt mkt nu på de senaste veckorna, det är härligt att vara förare åt en så arbetsglad liten råtta!=D
Ninna, instruktören på kursen berömde mig för att man såg att jag hade tränat och hur mkt min och Zonics kontakt har förbättrats=D Skönt att höra sånt, spec Ninna som har sett Zonics utveckling sedan har var 4 månader.
När vi kom hem slocknade både jag och hundarna efter en tuff dag.
Robin väckte mig vid nio så vi kunde se en söndagsfilm vilket har blivit något av en tradition för oss. haha

Och sedan var det måndag och jobb igen, men jag är hur nöjd som helst med den gångna veckan.
Vi har även fått reda på att vi får lägenheten den 20 april alltså om exakt två veckor. jag antar att det är dags att börja packa..  Längtar tills vi får flytta in!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0